avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fără permis, consecințe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fără permis, consecințe

Bună seara! Am fost oprit de politie, neavând permis și fiind în cadrul unei scoli de șoferi. Am condus pe o strada circa 100 de m. Polițiștii au făcut constatarea și m.au dus la secție. În declarație este specificat faptul ca masina se afla în parcare și a fost condusa câțiva metri.
Ce sancțiuni pot fi aplicate în cazul de fata?
Daca veti beneficia de o aparare eficenta, este posibil sa se dispuna de procuror o solutie de renuntare la urmarire penala.
Nu ar fi rau sa mergeti sa sustineti examenul pentru obtinerea permisului, ar putea sa ajute la solutionarea dosarului in sensul in care vi l-am spus.
Mulțumesc frumos!
As mai avea o întrebare însă.
Exista cumva șansă ca declarație sa nu fie trimisa mai departe totuși, fiind la prima abatere și politistii părând destul de permisivi?
Și în cat timp ajunge declarația la procuror?
Mulțumesc!
Politisti au intocmit un PV de depistare a infractiunii flagrante.
PV reprezinta actul de sesizare al organelor de UP.
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor efectua in continuare toate procedurile specifice unui proces penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere sub influenta bauturilor alocoolice facut abuziv alinalin88 alinalin88 buna ziua!am si eu o problema si as dori un sfat de la cineva din domeniu.acum o luna eram stationat in masina,unde dormeam,fiind trezit de un echipaj de ... (vezi toată discuția)