buna ziua!am si eu o problema si as dori un sfat de la cineva din domeniu.acum o luna eram stationat in masina,unde dormeam,fiind trezit de un echipaj de rutiera deoarece un nene a sunat ca blochez strada.a coborat le.am inmanat documentele si am ramas langa auto.dansii m.au intrebat daca am consumat bauturi alcoolice iar eu le.am raspuns "da".dupa cateva momente am mutat masina aprox 2-3 metri(fiind deasemenea filmat de catre rutiera)iar acestia m.au pus sa suflu unde mi.a iesit 0.77 in aer,insa problema este ca in procesul verbal pe care dansii l.au intocmit nu au specificat nimic din ce s.a intamplat de fapt.....au scris doar ca ma deplasam pe str,,,si ca am ffost depistat cu alcooltestul,iar nenea care a sunat la 112 si care a vazut toata faza a fiost trecut martor asistent si nu ocular........ce as putea sa fac in acest caz?si pot sa formulez plangere penla impotriva celor 2 politisti?
Plangere impotriva celor doi politisti este greu de spus daca ar fi indicat sa depuneti.Ar putea fi necesar dar in functie de anumite aspecte.
V-au facut dosar penal?