avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN, OBLIGATII
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN, OBLIGATII

Buna ziua, nu gasesc solutie juridica la problema mea. va rog sa ma sfatuiti de ce CAEN si ce cerinte sunt pentru a desfasura activitati de intermediere cursuri si tabara de vara in strainatate. Practic cumpar si vand serviciul. Nu include transport , asigurare sau alte cheltuieli pana la destinatie. Iar acolo toate raspunderea este asumata de furnizorul de servicii. Orice sfat este bine venit. multumesc mult

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen are o casa de expeditii? daca are dubita sub3.5tone dar face transport la cererea clientilor international mai are nevoie de licenta de transport? olden olden casa de expeditii este un intermediar al firmei de transport care semneaza banuiesc contracte in numele transportatorului ce cod CAEN se practica? (vezi toată discuția)
Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)