avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe

Daca am platit taxa de impozit pe o proprietate unde locuiesc desi eu eram scutit de taxa aceea mi se inapoiaza banii din urma 2010 - 2017
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:59, 12 Noiembrie 2017
Se poate formula o cerere in acest sens doar pentru sumele pentru care nu s-a implinit termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto narcisa raveca narcisa raveca Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca mai pot recupera banii pe o tata auto achitata pe 28.09.2008?multumesc (vezi toată discuția)
În anul 2010 am împrumutat de la provident 866 lei. acum două ... Ledoasa Ledoasa În anul 2010 am împrumutat de la Provident 866 lei. Acum două zile mi-a blocat contul bancar ,eu fiind anunțată de bancă ! Suma totală cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobânda la taxa speciala de prima înmatriculare floreaionelm floreaionelm În iulie 2007 am plătit pentru un autoturism pe care mi l-am adus din Germania taxă de primă înmatriculare în cuantum de 5728 lei. În anul 2010, luna ... (vezi toată discuția)