avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... PROBLEMA OMNIASIG ACCEPT PLATA DAUNA RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

PROBLEMA OMNIASIG ACCEPT PLATA DAUNA RCA

Buna ziua, ma confrunt cu următoarea problema- am fost lovit în parcare de cineva cu RCA la Omniasig - mi-a last nr de telefon - ne-am intalnit am facut amiabila, s-a declarat vinovat - mașina mea fiind parcata regulamentar. Am fost la Omniasig - am deschis dosar - am declarat cele intamplate, au venit au scos poze la masina - la fata locului totul ok. Ma trezesc dupa 1 luna jumatate in care am asteptat acceptul de plata de la ei ca sa merg cu masina in service ca: va trebui sa impart 50/50 cheltuielile de reparatie. - eu neavând nicio vina. Încerc sa dau de ei sa aflu care este motivul dar cei de la Call center nu ma pot ajuta cu nimic desi i-am contactat deja de 3 ori si au zis ca cei de la Omniasig vor reveni la mine. Precizez ca mașina este noua luata in 2016 si nu era lovita de niciun fel. Ce ma sfătuiți sa fac? ma gândeam sa depun o plângere la ASF. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mariuselo163 , utilizator 12:20, 14 Noiembrie 2017
Cumva, pe acceptul de plata semnat de dvs. are stipulata coplata sub procent 50%? sau au intuit o culpa comuna. Daca nu este niciuna din situatii ii puteti notifica in instanta.
Au intuit o culpa comuna stipulând că mașina era parcată la mai puțin de 25 m de intersecție, dar zona fiind de străduțe mici oriunde ai parca ești la mai puțin de 25 m de intersecție, nu exista indicator de parcare sau stationare interzisa și încă este spatiu pentru circulația în ambele sensuri.Boeriu Catalin a scris:

Cumva, pe acceptul de plata semnat de dvs. are stipulata coplata sub procent 50%? sau au intuit o culpa comuna. Daca nu este niciuna din situatii ii puteti notifica in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire omniasig emilcvr emilcvr masina gasita lovita in parcare , soferul vinovat gasit la fata locului , mergem la omniasig pen.tru declaratie amiabila , completam formular tip cu schema ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna -culpa comuna Dan1312 Dan1312 Buna ziua , Doresc o a doua parere in cazul unui accident usor , in care eu pagubitul aflat in statioanare /parcat pe bulevard la intersectie acestuia cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire rca ciolpi ciolpi Probleme despagubire RCA In urma unui eveniment rutier am fost nevoit sa duc masina la tinichigerie. Acolo, la deschiderea dosarului de dauna, am lasat ... (vezi toată discuția)