avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț în instanță
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț în instanță

Bună ziua! Am mare nevoie de niște sfaturi în legătură cu divorțul. Sunt căsătorită de peste 2 ani dar nu ne mai înțelegem deloc bine (certuri, lovituri reciproce, etc). Din casnice a rezultat un copil. Bunuri materiale nu avem de împărțit. M-ar interesa ce trebuie sa fac și cam în ce costuri consta un divorț la tribunal deoarece soțul nu este de acord sa divorțam.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:49, 10 Noiembrie 2017
Solicitati desfacerea casatoriei,stabilirea domiciliului minorului la dvs,custodie comuna,obligarea tatalui la plata pensie intretinere etc.Taxa de timbru este in cuantum de 100 ron ,onorariul avocat il discutati cu av angajat.Succes.
Depinde daca vreti sa va angajați sau nu avocat.

Fără avocat platit costul nu ar depăși 200 lei în funcție de o complexitate de motive.
Riscul ar fi ca fara avocat sa se respingă procesul fără să se judece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Ana190 Ana190 Buna dimineata! Am mers la mediere pentru divort si dupa ce s a terminat sotul meu nu vrea sa mai inainteze dosarul in instanta. Pot sa l dau in judecata ... (vezi toată discuția)
Divort D2020 D2020 Părinții noștri nu se înțeleg. Suntem 2 copii majori, unul lucrează,altul încă 2 ani în studenție, amândoi suntem de partea mamei. Cum trebuie să ... (vezi toată discuția)