avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa 26 pentru somaj completata pe ultimii cati ani?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa 26 pentru somaj completata pe ultimii cati ani?

Buna ziua,

Anexa 26 este parte din dosarul cu acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj de catre persoanele care provin din munca.
Pe site-ul ANOFM Constanta se spune ca e nevoie de anexa 26 pentru toate locurile unde ai lucrat incepand cu 1.03.2003.
Pe site-ul ANOFM Bucuresti se spune ca ai nevoie de ea, dar nu si perioada pe care trebuie ea sa fie completata la dosar.
Pe site-ul AJOFM Galati se vorbeste de "Adeverinta declaratie completata cu ultimele 12 salarii"
Imi poate explica cineva care e varianta corecta?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:05, 9 Octombrie 2009
Varianta corecta este c). Am aflat insa pe acest forum ca unele AJOFM-uri cer aceste adeverinte de la toti angajatorii incepand cu intrarea in vigoare a Legii 76/2002. Abuziv, intrucat pot scoate cu usurinta stagiile de cotizare ale somerului din programul lor informatic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj calculata gresit mariananitu mariananitu Buna ziua! Am 12 ani vechime pe cartea de munca si am adus adeverinta cu ultimii 2 ani de la ultimul angajator. Ieri am fost la prima viza si mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Mai este necesara anexa 26 pentru somaj? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR 1. Din Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca: [b]Art.5[/b] ... [b]V. stagiu de cotizare[/b] - ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie somaj dupa revenire din concediu crestere copil ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Am ramas in 28 decembrie 2012 fara loc de munca in urma unei concedieri colective dupa ce la revenirea din concediu crestere copil de 1 an am mai ... (vezi toată discuția)