avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mărire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mărire salariu

Sunt bibliotecar la Primărie și vreau să mi spuneți dacă și eu beneficiam de mărirea de salarii cu funcționarii din primarie
Cel mai recent răspuns: Vic07 , utilizator 12:47, 12 Noiembrie 2017
Despre care mărire vorbiți?
Despre care mărire vorbiți?
Stiti ca un iunie-iulie funcționarii publici din primarii ,primar,viceprimar
si nu numai, au primit ,(conform legii 153).,marira de salarii,aprobat de consiliu local.De aceea v am intrebat daca si eu, ca bibliotecar in primărie, beneficiaza ac marire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii nr.153/2017 cristina muntean cristina muntean Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de ... (vezi toată discuția)
Încadrare Vic07 Vic07 Bibliotecarii de la primărie trebuiau , conform legii 153/2017,sa fie încadrați că ceilalți funcționari publici? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de conducere pentru bibliotecar responsabil sanda1956 sanda1956 Legea bibliotecilor stipuleaza ca biblioteca publica fara personalitate juridica este condusa de un bibliotecar responsabil- care este asimilat cu functia de ... (vezi toată discuția)