avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... factura eon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

factura eon

buna dimineata.contorul de la casa de la curent era electronic si intro zi scria eroare.cand a venit domnul care citeste contoarele scria eroare,nu stiu de cat timp pt ca in acea zi am vazut si eu ca nu mai mergea.la o saptamana au venit de la eon si au schimbat altu contor.problema este ca pe factura mia venit mult de plata fata de cat plateam inaintecaci perioada cat este factura nu am prea stat acasa si nu avea cine sa consume curent.scrie estimare si la index vechi si la index nou.ce pot face cum pot dovedi ca nu am consumat acel curent ca acum daca am alt contor sunt alte cifre si de ce nu scrie numarul de pe contor ca este la poarta si poate sa il citeasca?pot face o sesizare undeva?multumesc
am o posibilitate sa nu platesc aceasta factura ,ca fiind al contor acum cred ca aceste estimari pe care leau facut nu se mai pot vedea ca au trecut prea mult consum la acea regularizare pe care o fac cei de la eon anual?nu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
takytaky1, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzat de consum fraudulos de catre eon energie raduleo_72 raduleo_72 PE SCURT: In 08.2012 am incheiat contract cu eon dupa ce am cumparat un chiosc stradal.In acel moment mi s-a cerut indexul si atat(nu a venit nici un ... (vezi toată discuția)
Factura enel gresita cesna1001 cesna1001 Buna,am primit acum doua zile o factura enel de regularizare indicand o suma mare de platit cu o perioada de facturare de 18 luni. Precizez faptul ca eu din 6 ... (vezi toată discuția)
Impartire factura de gaz pentru incalzire intre 2 locatari succesivi cand nu se stie consumul exact al fiecaruia claudia2017 claudia2017 Sunt administrator la un bloc ANL. In luna decembrie nu am dat citirea contorului de gaz si a venit o factura estimativa pe perioada 16.11.2016-23.12.2016. ... (vezi toată discuția)