avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... factura enel gresita
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

factura enel gresita

Buna,am primit acum doua zile o factura enel de regularizare indicand o suma mare de platit cu o perioada de facturare de 18 luni. Precizez faptul ca eu din 6 in 6 luni a venit un domn sa citeasca indexul pentru regularizare, si mai plateam o suma suplimentare de 200 - 300 lei Intrebarea mea este daca enel nu recunoaste gresala , sant bun de plata mai odata? Banuiesc ca ei o sa spuna ca m-au regularizat doar la 18 luni , e posibil? Eu nu am dovada ca au fost din 6 in 6 luni Mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 21:01, 26 Iulie 2012
Daca ati comunica indexul nou in fiecare luna, ati plati regulat aproximativ aceeasi suma. Regularizarea reprezinta diferenta intre cat s-a estimat ca si consum si cat ati consumat efectiv.
Puteti merge la un centru sa va informati.
Daca mai aveti facturile si chitantele recente, va puteti da seama singura daca e o greseala sau nu.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Factura emisa de ENEL trebuie platita. Riscati sa fiti notificata si ulterior debransata. La momentul rebransarii veti avea de platit: factura in cauza, penalitati, costurile debransarii si rebransarii.
Nimic nu va impiedica sa comunicati in continuare indexul prin sistemul telecitire avand valori minime (dar plus 1-2 kw fata de factura de regularizare), pana la ajungera la concordanta reala a consumului indicat de contor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada neacoperita in facturarea energiei electrice monamour monamour Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie putin bizara, ciudata si de neinteles, cel putin pentru mine. Am o garsoniera in carelocuiesc socrii mei, ambii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste ... alina_florea@yahoo.com alina_florea@yahoo.com Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste NIMENI in apartament, asociatia este instiintata de acest aspect. De asemenea am ... (vezi toată discuția)
Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)