avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la proprietate

Buna ziua as avea si eu o intrebare , o prietena de a mea , ar dorii sa stie daca are si ea drept la casa , adica locuieste cu concubinul iei , dar casa este pe numele lui , nu sunt casatoritii, din cate stiu eu nu are drept Dar ar dorii sa stie si ea, ce ar putea sa faca ca sa aiba si eu drept la casa ? Cel cu care locuieste , ea spus ca daca se va despartii ii va da si iei banii , adica apartea iei de casa , dar asta i-am spus ca nu-i adevarat si minte , Dar ea tot ma intreaba prin lege daca se poate ceva in legatura cu asta O zii placuta va urez si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: razvy1986 , utilizator 14:23, 11 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Ii sfatuiesc pe cei doi sa mearga la un notar si sa intocmeasca un act autentic din care sa rezulte dreptul patrimonial al concubinei asupra imobilului.
Ms pt raspuns o sa ii spui si iei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in urma concubinajului alexvasi alexvasi Buna ziua! as dori si eu un raspuns urgent,va rog. Dupa un concubinaj de 12 ani ,sotul avand unele probleme ,a trecut casa pe numele concubinei,iar acum se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .nu de mult timp m-am despărțit de fostul concubin ... Erika32@ Erika32@ Buna ziua .Nu de mult timp m-am despărțit de fostul concubin .după cam o luna de la despărțire am aflat de la o prietena a fiicei mele la care a povestit ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a vinde o proprietate aflata in ungaria. jimmy99 jimmy99 Buna viua,sunt cetatean roman cu domiciliul in Ungaria.Detin o casa,pe care am cumparat-o in nume propiu in iunie 2009.Am decis sa ma stabilesc in aceasta tara ... (vezi toată discuția)