avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume minor

Buna ziua.As vrea sa stiu cum pot schimba numele de familie al baiatului meu.Am custodia definitiva si as dori sa ii schimb si numele.Mentionez ca el nu are nici un fel de legatura cu tatal lui biologic si nu am cum sa il gasesc sa imi semneze nici macar adoptia in cazul in care sotul face demersurile pt adoptie.Ce se poate face??

Alte discuții în legătură

Numele copilului furtunika22 furtunika22 buna...am si eu o intrebare si cred ca sunteti in masura sa ma ajutati daca nu va cer prea mult...sunt divortata de 5 ani....am un baietel de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume familie Badea Maria87 Badea Maria87 Buna ziua,as dori sa stiu si eu cum pot schimba numele de familie al fiicei mele.Mentionez ca fetita este trecută pe fostul meu nume de dinainte de ... (vezi toată discuția)
Recunoașterea copilului și custodie comună: cum pot evita ca tatăl copilului (fost deținut, cu comportament violent atât fizic cât și verbal) să le obțină? IoanaRDN IoanaRDN Buna ziua, in urma unei relații de doua ani a rezultat un copil, in prezent de 3ani jumate , al carui tata a fost deținut în perioada noiembrie 2015-2018 pt ... (vezi toată discuția)