avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitare valoare stoc ramas la radierea I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare valoare stoc ramas la radierea I.I.

Buna ziua ,am in radiat o intreprindere individuala si mai am stoc ramas, mi s-a spus ca daca raman cu stoc se trece tot la impozit si asi dori sa stiu daca pot plati aceasta datorie in transe esalonate ca sa pot scapa de datorie de la bugetul de stat
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lichidare societate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua,V-asi ruga un sfat la o situatie cu care ma confrunt. Am o soc. com srl. care detine in proprietate un spatiu comercial unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara vasilicaburnaz vasilicaburnaz Asi dorii sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie sunt cu societatea in lichidare voluntara si am ajuns in faza finala adica furnizori achitati ... (vezi toată discuția)
Datorii prescrise crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Vreau sa va intreb, in 2011 am deschis o intreprindere individula, in 2012 am suspendt activitatea iar in 2013 firma s-a radiat, iar datoriile avute ... (vezi toată discuția)