avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza Uk pentru cetatean moldovean.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza Uk pentru cetatean moldovean.

Buna, sunt cetatean moldovean, studenta in Ro. Detin pasaport biometric si permis de sedere in Romania. Cum pot merge in Anglia sa fac practica Universitara 2,5 luni. As putea merge doar daca fac viza.? iar viza aceasta trebuie sa o fac in Moldova sau o pot face si in Romania. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dupa 90 zile state in romania cand te poti intoarce inapoi (cetatean moldovean) rodik112 rodik112 buna seara va rog frumos sa-mi raspundeti si mie cat mai sigur.mai am 7 zile si implinesc 90 de zile state in romania si as vrea sa stiu cand ma mai pot ... (vezi toată discuția)
Daca am sezute in romania 82 zile cind pot pleca in spania???? RodykaM RodykaM Buna ziua sunt moldoveanca detin pasort biometric am sezute in Romania 82 zile fiind iubitul roman, momentan e in Spania, vreau sa plec si eu si am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o moldoveanca wirteex wirteex salut, eu is roman , stau in italia , la ora actuala nu muncesc, dar am toate actele in reguila in italia + actele romane, vreau ca la vara la starea civila sa ... (vezi toată discuția)