buna seara va rog frumos sa-mi raspundeti si mie cat mai sigur.mai am 7 zile si implinesc 90 de zile state in romania si as vrea sa stiu cand ma mai pot intoarce inapoi am inteles ca daca ma duc in moldova ma pot intoarce in romania inapoi.as vrea sa stiu si eu cum se procedeaza si daca se poate asa sa plec la 90 zile in md stau o zi si dupa ma intorc inapoi e posibil asa?
Regulamentul (UE) nr. 259/2014 al Parlamentului European şi al Consiliului din 3.04.2014 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 539/2001 al Consiliului de stabilire a listelor ţărilor terţe ai căror resortisanţi trebuie să deţină viză pentru trecerea frontierelor externe şi a listei ţărilor terţe ai căror resortisanţi sunt exoneraţi de aceasta obligaţie, Republica Moldova fiind introdusă în partea 1 din Anexa II a Regulamentului 539/2001.
Perioada de sedere permisa este de maximum 90 de zile in orice perioada de 180 de zile,ceea ce implica luarea in considerare a ultimei perioade de 180 de zile precedente fiecarei zile de sedere.
nam inteles nimica fi mai exsplicit !!eu dupa 90 zile state in romania pot merge la moldova stau o zi si dupa SA MA INTORC INAPOI in romania e posibil asa va rog frumos datimi un raspuns mai clar