avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dupa 90 zile state in Romania cand te poti intoarce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dupa 90 zile state in Romania cand te poti intoarce inapoi (cetatean moldovean)

buna seara va rog frumos sa-mi raspundeti si mie cat mai sigur.mai am 7 zile si implinesc 90 de zile state in romania si as vrea sa stiu cand ma mai pot intoarce inapoi am inteles ca daca ma duc in moldova ma pot intoarce in romania inapoi.as vrea sa stiu si eu cum se procedeaza si daca se poate asa sa plec la 90 zile in md stau o zi si dupa ma intorc inapoi e posibil asa?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:13, 30 Noiembrie 2014
Aveti dreptul sa va intoarceti doar peste 3 luni.

Perioada de sedere permisa este de maximum 90 de zile in orice perioada de 180 de zile

Asta se poate traduce astfel: in timp de un an puteti sta 3 luni aici, 3 luni acolo dupa care sa reveniti si sa stati 3 luni, iar sa va intoarceti si tot asa.

Daca ati venit in Romania in septembrie va intoarceti in Moldova decembrie si puteti reveni in Romania in martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea termenului de viza in ro rodik112 rodik112 buna ziua va rog frumos datimi si mie un raspun urgent mai am 8 zile de stat in romania si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean roman dar mi se termina zilele ... (vezi toată discuția)
Trecere vama ungaria si austria Epy92 Epy92 Salutare! Am urmatoarea situatie. Cetatean moldovean cu pasaport biometric. Din ce stiu cu acest pasaport se poate calatori in spatiul UE timp de 90 zile in ... (vezi toată discuția)
Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o moldoveanca wirteex wirteex salut, eu is roman , stau in italia , la ora actuala nu muncesc, dar am toate actele in reguila in italia + actele romane, vreau ca la vara la starea civila sa ... (vezi toată discuția)