avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit

Pot achizitiona prin creditul La Casa Mea daca am avut achizitionat in trecut un apartament prin creditul Prima Casa ?
Cel mai recent răspuns: ManeaMonica , utilizator 15:17, 4 Ianuarie 2018
Intre timp, avand achitat creditul prima casa, am obtinut radierea ipotecii de pe locuinta respectiva precum, ca banca nu mai are niciun drept asupra ei -care a durat cam 2 luni-,apoi am vandut locuinta respectiva, urmand sa achizitionez alta locuinta prin Casa mea. ( mentionez ca prima locuinta nu a avut mai mult de 50mp si ca voi achizitiona locuinta in alt oras)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca adrian255 adrian255 Buna ziua, am urmatoarea speta: am achizitionat un apartament de la o persoana care il avea ipotecat la ING, avea un credit pe el. Persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament prin programul prima casa care are ipoteca de rang i ContSters74807 ContSters74807 Buna ziua, am o problema si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta. In decembrie 2007 am incheiat un precontract pentru cumpararea unui apartament care are ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)