avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Refuzul angajatorului de a raspunde unei petitii ca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Refuzul angajatorului de a raspunde unei petitii ca urmare a incalcarii prevederilor legale privind decontarea navetei

Buna ziua,
In urma calcularii eronate timp de cateva luni a cheltuielilor cu naveta de la.domiciliu la locul de munca, am adresat angajatorului in luna august o petitie prin care solicitam recalcularea acestora conform legii. Doar ca fostului angajator ii expira mandatul de director incepand cu luna septembrie,adica dupa 6 zile, asa ca a lasat in sarcina noului angajator raspunsul pana la finalizarea celor 30 de zile. Nu am primit niciun raspuns, drept urmare am revenit cu o noua solicitare de recalculare, dar catre Consiliul de administratie al scolii, care la finalul altor 30 de zile a hotarat doar sa solicite punctul de vedere al fostului angajator, spunandu-mi sa mai astept inca 30 de zile, fara a forma nicio comisie de recalculare sau de disciplina. Fostul angajator deja a anuntat verbal ca nu va da niciun raspuns.
Intrebarile mele sunt:
Unde a gresit fostul angajator si pentru ce poate fi tras la raspundere?
Unde a gresit actualul angajator, daca a gresit si ce trebuie sa faca acest Consiliu de administratie in urma solicitarii mele?
Sunt legale toate aceste termene a cate 30 de zile fara sa se intample de fapt nimic?
Ce pot face legal mai departe?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Termen raspuns solicitati / cereri geoo83 geoo83 In urma unor cereri / solicitari privind recalcularea drepturilor salariale, ale cadrelor didactice, inregistrate la secretariatul scolii, care este termenul ... (vezi toată discuția)
Abateri disciplinare scoala dan1981 dan1981 Buna ziua, ma numesc Carciag Dan si sunt directorul unei scoli din jud. Valcea Ma aflu in situatia in care trebuie sa iau o decizie si am nevoie de un sfat ... (vezi toată discuția)
Raspuns solicitari / cereri de recalculare drepturi salariale geoo83 geoo83 In urma unor cereri / solicitari privind recalcularea drepturilor salariale, ale cadrelor didactice, inregistrate la secretariatul scolii, care este termenul ... (vezi toată discuția)