avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbare parțială declarație accident cu victimă.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbare parțială declarație accident cu victimă.

Bună ziua.
In urma cu ceva vreme am avut un accident pe o trecere de pietoni. Victima are puține zile de îngrijiri medicale dar totuși eu vreau sa ne împăcăm omenește... Mi-a cerut 1000€ și am zis că îi dau copie după asigurare , el fiind de acord pe moment zicând că se interesează și mă sună.. Eu din ce am înțeles nu va primi mare lucru și probabil va insista după bani. In urma accidentului l-am transportat la spital. In declarația de la poliție am zis că am fost pe banda 2 iar el că a fost banda 1. Când m-am întâlnit cu el m-a luat că el are ceva martor care zice că am fost pe banda 1. Eu sincer nu îmi prea amintesc. Era noapte și nu era iluminat... Acum vin și întreb: ce s-ar putea întâmpla ? Ce plângere poate face împotriva mea? Pot schimba declarația despre bandă? Ar fi o idee bună să o fac?
Aștept răspunsuri.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlad123456789 , utilizator 11:37, 12 Noiembrie 2017
Politia cand ati anuntat-o?
Pai atunci dupa ce am mers la spital, dar declaratia am dat-o dupa 2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident vatamare corporala minora Dan2004 Dan2004 Acum 2 saptamani am accidentat usor o persoana pe trecerea de pietoni. M-am inteles in ziua respectiva cu persoana sa nu mergem la politie ci sa ne lamurim ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni. pot apărea complicații dacă am dus victima la spital și n-am stat tot timpul acolo? ContSters444986 ContSters444986 Am lovit un om pe trecere, nu foarte rău și l-am dus imediat la spital. La spital mi-a zis portarul sa scot mașina că încurcă circulația așa că am ... (vezi toată discuția)
Accident la trecere de pietoni Liviu. Liviu. Buna ziua , Ma numesc liviu , acum 3 luni am avut un accident cu o femeie in varsta de 72 ani la o trecere de pietoni , eu mergeam pe banda 2 si pe banda 1 ... (vezi toată discuția)