avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau sa mă căsătoresc in Suedia,cu un cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau sa mă căsătoresc in Suedia,cu un cetățean român,și eu tot românica sunt.

Ce acte îmi trebuie pentru a mă casatori aici?el are rezidență aici de 3 ani!Legea s-a schimbat din 2014 și nu pot avea acte eu dacă nu sunt căsătorită,nu accepta concubinajul,doar pentru cetățenii suedezi.
Cel mai recent răspuns: CodrutVoron , utilizator 18:37, 23 Iunie 2019
Buna ziua,
Mergeti la ambasada Romaniei si va casatoriti!
Buna ziua,
Ma scuzati dar sunt curios cum s-a schimbat legea in Suedia ?
Cum adica nu puteti avea acte daca nu sunteti casatorita ?
Nu puteti locui in Suedia daca nu sunteti casatorita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie europeana in privinta schimbarii numelor Dragos04 Dragos04 Intrebarea mea e relativ simpla, dar nu i-am gasit raspuns cautand pe net: Poate o alta tara din UE sa schimbe numele unui cetatean roman, domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre in roman si o moldoveanca (rep. moldova) mironflorinradu mironflorinradu Buna Seara ! Intrebarea mea este urmatoarea: vreau sa ma casatiresc cu prietena mea care este Moldoveanca(rep:Moldova) noi locuim în Italia problema este ca ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)