avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare in contractul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare in contractul de muncă

Bună ziua! Am participat la un concurs pentru postul de registrator medical scos de catre Spitalul Orășenesc . Am luat concursul . Postul prevede angajarea cu studii medii insa eu am studii superioare ( favultate de istorie) . Intrebarea mea este daca incadrarea pe cartea de munca ar trebui sa fie cu studii superioare sau nu , pentru ca eu sunt încadrată cu studii medii.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Livia83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 12 Noiembrie 2017
Încadrarea se va face pe studii medii, așa cum este prevăzut postul pentru care ati fost admis la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectarea grilei de salarizare a asistentului medical MihaelaViorica MihaelaViorica Buna ziua! Am castigat un concurs ca asistent medical generalist, la un spital din Bucuresti. Cand am fost solicitata sa semnez contractul, salariul de baza ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului Amai Amai Buna ziua, sunt cadru militar si ma aflu in concediu de crestere a copilului. Eu in momentul de fata sunt incadrata pe o functie cu studii medii si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)