avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

Buna ziua, sunt cadru militar si ma aflu in concediu de crestere a copilului. Eu in momentul de fata sunt incadrata pe o functie cu studii medii si doresc sa particip la concurs pentru o functie cu studii superioare( indeplinesc conditiile).Intrebarea mea este daca pot participa la concurs, eu fiind in C.C.C.,daca exista o baza legala si care este aceasta si daca sunt obligata sa i-mi intrerup concediul.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 8 Noiembrie 2018
Puteti participa la acel concurs, nu va interzice niciun text de lege ... insa daca sunteti admisa la concurs va trebui sa va suspendati activitatea incepand cu data cu care ati incepe muncape noul post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Amai Amai Buna ziua, sunt cadru militar si ma aflu in concediu de crestere a copilului. Eu in momentul de fata sunt incadrata pe o functie cu studii medii si doresc sa ... (vezi toată discuția)
In perioada de concediu medical se poate depune dosar pentru ccc ? lexxxx lexxxx Am rugamintea sa ma lamuriti exact, sotul meu este angajat in sistem militar si doreste sa intre in concediul de crestere a copilului, dar el este in concediu ... (vezi toată discuția)
Trecerea in corpul ofiterilor Sasha82 Sasha82 Bună ziua.Sunt cadru militar(subofiter) cu studii postuniversitare si as dori sa stiu daca se poate apela la instanta de contencios administrativ in vederea ... (vezi toată discuția)