avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

Buna ziua, sunt cadru militar si ma aflu in concediu de crestere a copilului. Eu in momentul de fata sunt incadrata pe o functie cu studii medii si doresc sa particip la concurs pentru o functie cu studii superioare( indeplinesc conditiile).Intrebarea mea este daca pot participa la concurs, eu fiind in C.C.C.,daca exista o baza legala si care este aceasta si daca sunt obligata sa i-mi intrerup concediul.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 9 Noiembrie 2018
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Amai Amai Buna ziua, sunt cadru militar si ma aflu in concediu de crestere a copilului. Eu in momentul de fata sunt incadrata pe o functie cu studii medii si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Examen Gabi Stoica Gabi Stoica Buna seara,m-am înscris la un concurs pentru un post in cadrul ISU.Am făcut înscrierea în concurs și am aflat că trebuie să am studii medii ... (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani pentru adm magistratura ENGFULL ENGFULL intrebarea mea este: concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani este considerata vechime in specialitate ? in oug 148 scrie ... (vezi toată discuția)