avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea de domiciliu a copiilor minori dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea de domiciliu a copiilor minori dupa divort

Am divortat de fostul sot la notariat . Aveam in comun locuinta si doua fetite . La divort el mia spus daca doresc custodia fetelor fara instanta etc. trebuie sa semnez cum ca renunt la casa si bunurile comune . Pe monent eu am fost de acord nu doream decat sa scap de el si sa am fetele. Dupa divort eu mam mutat la familiari de ai mei la ceva distanta inpreuna cu fetele. Dar realitatea era alta eu renuntand la tot trebuia sa o iau de la capat si nu am conditile financiare ale lui. Am incercat in trei randuri sa aduc fetele sa le inscriu la scoala pediatru etc. si nu am reust nimic ,fostul sot mi le ia pt ca nu am conditi. Ce pot face ca sa schimb domiciliul fetelor legal ? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Adriania, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriania , utilizator 11:25, 13 Noiembrie 2017
Daca aveti actul notarial aveti minorele legal.
Dacă doriți un proces mergeți cu actele la avocat ca sa va spuna ce ar trebui facut sau daca trebuie facut ceva sau nu.Avocatul va poate spune lucruri confidențiale care nu se pot expune pe forum.
Dacă ă deschis el proces trebuie să va apărați în proces.
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In actu notarial scrie ca fetele imi sunt incredintate mie dar la adresa ce o aveam in comun , la care locuieste el cu fetele si cu mama lui . Eu cum am semnat ca renunt la tot nu mai am nici un drept acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt divorțată și custodia copilului e comuna. dar ... Doinadoina85 Doinadoina85 Bună seara, sunt divorța și custodia copilului e comuna. Dar am discutat cu fostul și este de acord sa îmi lase custodie totala mie. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cam cat ar dura?? irinadanyela irinadanyela deci eu sunt o femeie despartita de sot de un an si ceva ,cauzele despartiri au fost multiplele violente domestice,noi avem un copil inpreuna dar el nu l-a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotararijudecatoresti definitive si irevocabile luminic luminic Buna ziua . sotul meu are doua fete dintr-o casnicie anterioara incredintate prin hotarare definitiva si irevocabila fetele sunt la noi de 4 ani recent fosta ... (vezi toată discuția)