Am divortat de fostul sot la notariat . Aveam in comun locuinta si doua fetite . La divort el mia spus daca doresc custodia fetelor fara instanta etc. trebuie sa semnez cum ca renunt la casa si bunurile comune . Pe monent eu am fost de acord nu doream decat sa scap de el si sa am fetele. Dupa divort eu mam mutat la familiari de ai mei la ceva distanta inpreuna cu fetele. Dar realitatea era alta eu renuntand la tot trebuia sa o iau de la capat si nu am conditile financiare ale lui. Am incercat in trei randuri sa aduc fetele sa le inscriu la scoala pediatru etc. si nu am reust nimic ,fostul sot mi le ia pt ca nu am conditi. Ce pot face ca sa schimb domiciliul fetelor legal ? Multumesc
Daca aveti actul notarial aveti minorele legal.
Dacă doriți un proces mergeți cu actele la avocat ca sa va spuna ce ar trebui facut sau daca trebuie facut ceva sau nu.Avocatul va poate spune lucruri confidențiale care nu se pot expune pe forum.
Dacă ă deschis el proces trebuie să va apărați în proces.
In actu notarial scrie ca fetele imi sunt incredintate mie dar la adresa ce o aveam in comun , la care locuieste el cu fetele si cu mama lui . Eu cum am semnat ca renunt la tot nu mai am nici un drept acolo.