avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda cu caracter administrativ
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda cu caracter administrativ

Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o amenda cu caracter administrativ si cu obligarea la plata unor cheltuieli judiciare, ambele aplicate cf art 442 si 443 Cod pr.pen. Cine trebuie sa le ia in debit spre executare silita : primariile sau administratiile fiscale? Sumele provenite din incasarea acestora intra la bugetul local sau bugetul de stat ?

Alte discuții în legătură

Scaderea amenzilor de la bugetul local janina drula janina drula care este procedura prin care pot sa ma scad cu amenzile de la bugetul local, mai concret amenzi luate de catre diversi cetateni (circulatie, si ordine ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati- cheltuieli de judecata ! lionx1987 lionx1987 Azi am primit un plic de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala precum ca am de platit o amenda de care eu nu auzisem niciodata. De parca nu ar fi ... (vezi toată discuția)
Procedura cu ordonantele parchetului nutzy nutzy Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat caci sunt intr-o mare ceata. am o ordonanta a parchetului de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei ... (vezi toată discuția)