avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin distrus
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin distrus

Am părinții plecați în străinătate și am buletinu pe cruset gorj si o nebuna mi l a tăiat....Eu locuiesc de vreo 2 ani in tg jiu....cum pot sa mi fac buletin pe tg jiu sau macar provizoriu pe vechea adresa
Cel mai recent răspuns: Nicu13 , utilizator 08:45, 16 Noiembrie 2017
Cartea de identitate provizorie se eliberează când persoana fizică nu posedă toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate.
Pentru cartea de identitate provizorie, termenul de valabilitate se stabileşte de serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor fiind cuprins între 30 de zile şi un an.

ACTE NECESARE:

1. Cererea pentru eliberarea actului de identitate:
2. Actul de identitate al solicitantului.
3. Certificatul de naştere;
4. Certificatul de căsătorie în cazul persoanelor căsătorite sau al soţului supravieţuitor;
5 Hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, dacă este cazul;
6 Certificatul de deces al soţului/soţiei decedat/decedate, în cazul soţului supravieţuitor;
7. Documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu
Dacă solicitantul nu este titularul spaţiului de locuit este necesară prezenţa găzduitorului care va prezenta actul de proprietate(copie xerox şi original)
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
Cartea provizorie unde mi se poate elibera?la poliția din cruset sau la poliția din tg jiu?
Si nici macar card bancar nu pot sa mi deschid cu buletinu lipit?

Am părinții plecați în străinătate și am buletinu pe cruset gorj si o nebuna mi l a tăiat....Eu locuiesc de vreo 2 ani in tg jiu....cum pot sa mi fac buletin pe tg jiu sau macar provizoriu pe vechea adresa

Si nici macar card bancar nu pot sa mi deschid cu buletinu lipit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)
Despre buletin RamoMoca RamoMoca Buna se poate face buletinu in alt judet eu ma nascut la hunedoara și as vrea sa al fac la sibiu ma poate lua cineva in spatiu dece acte am nevoie va ... (vezi toată discuția)
Carte provizorie amodern2 amodern2 Sint cetatean Roman/American ,am pasaport Romanesc dar expirat, buletin dar expirat,am certificate de nastere si de casatorie Romanesti, cum pot obtine Carte ... (vezi toată discuția)