Buna ziua,
Am ajuns in stituatia urmatoare:
Am o decizie judecatoreasca - in care intradevar am pierdut parte din teren in favarea vecinilor desi ei avea plus la masuratoare.
Decizia este definitiva, dar cand m-am dus la OCPI mi-au spus ca nu imi pot corecta suprafata deoarece schitele propuse de catre expert - conform carora s-a luat si hotararea judecatoreasca - nu sunt avizate OCPI.
Expertul spune ca nu mai pot fi trimise catre avizare - deoarece sunt datate in trecut.
Care ar fi pana la urma posibilitatea de a-mi corecta CF-ul . Ce trebuie realizat. Ma simpt ca intr-un film de proasta calitate - si cu banii luati si cu terenul luat si in imposibilitatea de a -mi corecta CF-ul.
Conform dispozitii L nr 7/1996 republicata modificarea notarilor din cartea funciara se poate realiza fie in baza documentelor autentificate fie in baza hotararilor judecatoresti definitive
Dv va aflati in impas deoarece concluziile expertului nu au avizul ocpi,motiv pentru care autoritatea nu poate nota hotararea judecatoreasca care este motivata prin concluziile expertului topograf
Buna seara,
Va multumesc pentru rasuns dar nu este raspunsul la intrebarea mea.
Intrebarea mea este - am o hotarare judecatoreasca definitiva - si nu pot sa-mi actualizez CF-ul.
Ce se poate face astfel incat sa imi actualizez CF-ul.
Cine gresete sau a gresit - cei de la OCPI, Expertul sau Judecatorul.
Ce actiune trebuie sa initiez pentru a putea sa-mi actualizez CF-ul?
Va multumesc!
Gabriel
Actiune - cadastru
Vlad2013
Buna ziua ,
Am observat,de curand ca masuratorile la casa si curtea pe care am mostenit-o de la parinti sunt CORECTE , dar schita curtii si a cladiri , ... (vezi toată discuția)
Inregistrari c.f.
JULIA59
Am mostenit o casa care nu are toate incaperile inregistrate in cartea funciara.La ceea ce a fost cumparat initial de parinti, pe parcurs au mai fost adaugate ... (vezi toată discuția)