avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corectie carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corectie carte funciara

Buna ziua,
Am ajuns in stituatia urmatoare:
Am o decizie judecatoreasca - in care intradevar am pierdut parte din teren in favarea vecinilor desi ei avea plus la masuratoare.
Decizia este definitiva, dar cand m-am dus la OCPI mi-au spus ca nu imi pot corecta suprafata deoarece schitele propuse de catre expert - conform carora s-a luat si hotararea judecatoreasca - nu sunt avizate OCPI.
Expertul spune ca nu mai pot fi trimise catre avizare - deoarece sunt datate in trecut.

Care ar fi pana la urma posibilitatea de a-mi corecta CF-ul . Ce trebuie realizat. Ma simpt ca intr-un film de proasta calitate - si cu banii luati si cu terenul luat si in imposibilitatea de a -mi corecta CF-ul.
Ce actiune trebuie sa intreprind pentru a putea corecta CF-ul .
Cine a gresit sau greseste - OCPI, expertul judecatorul ???

Va multumesc anticipat!
Gabriel

Alte discuții în legătură

Corectie carte funciara Gabriel_121 Gabriel_121 Buna ziua, Am ajuns in stituatia urmatoare: Am o decizie judecatoreasca - in care intradevar am pierdut parte din teren in favarea vecinilor desi ei ... (vezi toată discuția)
Schita topografica modificata, ce se poate face? dmh dmh intr-o resedinta de judet in 1974 am fost expropriati si demolati. Pe o parte a terenului s-au construit cladirile DJTS, iar cealalta parte ramasa fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cadrul unui proces de uzucapiune am dobandit o ... tensi25 tensi25 Buna ziua. In cadrul unui proces de uzu capiune am dobandit o proprietate casa+anexa+teren. Pentru aceasta , in cadrul procesului, a fost nevoie de o lucrare ... (vezi toată discuția)