avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren

Buna ziua! In cazul cumpararii unui teren, cine trebuie sa plateasca serviciile notariale? Vanzatorul sau cumparatorul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ellanm , utilizator 21:43, 21 Noiembrie 2017
Cumpărătorul.
Ati putea va rog sa imi spuneti daca difera pretul pt serviciile notariale, pt un teren in valoare de 15000 lei? Sau este un pret peste care nu se poate trece? De ex, la aceasta suma, mi s-a spus ca ma vor costa 800 lei actele la notar. Ideea e ca notarul a fost propus de catre vanzator si a ramas asa... sa facem actele acolo. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Evaluare notariala teren intravilan DLaurentiu DLaurentiu Buna ziua! Vreau sa vand un teren intravilan localizat in Bucuresti.Am facut toate actele necesare vanzarii,m-am inteles cu cumparatorul la pret(50.000 ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ,,valoare expertizata'' intr-un contract de vanzare-cumparare imobil ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Intr-un contract de vanzare-cumparare pentru un imobil (la sat) la care pretul convenit intre vanzator si cumparator a fost de 38.000 lei, la ... (vezi toată discuția)