avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua!Acum 20 de ani tata,singurul copil al bunicilor,a decedat.Nu avea casa si nici pamantul pe numele lui,toate fiind pe numele bunicului.Acum 9 ani au decedat si bunicii si noi,nepotii vrem sa bagam taxa de succesiune si as vrea sa stiu daca mama are dreptul la casa sau pamant.
Cel mai recent răspuns: marynutza_87 , utilizator 20:02, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
marynutza_87 a scris:

Buna ziua!Acum 20 de ani tata,singurul copil al bunicilor,a decedat.Nu avea casa si nici pamantul pe numele lui,toate fiind pe numele bunicului.Acum 9 ani au decedat si bunicii si noi,nepotii vrem sa bagam taxa de succesiune si as vrea sa stiu daca mama are dreptul la casa sau pamant.

Nu, doar nepoții.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici ContSters278009 ContSters278009 Bunicii mei dupa tata au decedat, si dupa ei au ramas 2 locuri de pamant. Au avut 3 copii, din care mai traieste doar o fata , matusa mea. Tatal meu era ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are nepotul cand bunicul a decedat si bunica s-a re-maritat marfan marfan Buna ziua. Tatal meu a decedat. Am ramas mostenitorii lui eu, fratele meu si mama noastra. Tatal tatalui meu, bunicul, a decedat in razboi in 1944. Era ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune raveanu raveanu Buna ziua, As vrea sa fac succesiunea pentru 0 suprafata de teren extravilan. Pamantul este pe numele bunicului din partea mamei care este decedat. Parintii ... (vezi toată discuția)