avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificări la imobil fără autorizație
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificări la imobil fără autorizație

Eu si fratele meu suntem co-proprietari. De curand a renuntat la ideea de vanzare a apartamentului in care locuim si s-a apucat sa faca modificari prin casa fara autorizatii, A montat un contor pasant fara autorizatie, a tras teava de apa intr-un dormitor pt a-si monta acolo masina de spalat, chiuveta. A cumparat butelii ca sa le foloseasca la aragaz pe care vrea sa-l monteze tot in acel dormitor. Si-a montat de asemenea o hota, Toate in ideea de a se separa de bucataria propriu-zisa a imobilului, fara acordul meu si fara autorizatii. Vreau sa adaug aici ca locuinta este situata in centrul capitalei, in zona cu cladirile considerate Patrimoniu National, unde din cate stiu nu are voie sa modifice absolut nimic, mai cu seama ca asta-nseamna sa modifice structura apartamentului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:12, 13 Noiembrie 2017
modificarile de care vorbiti nu afecteaza structura apartamentului Nu trebuie autorizatie ca sa montezi o hota, masina de spalat , chiuveta etc.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
nicoleta alexandra a scris:

A montat un contor pasant fara autorizatie,

Daca a fost executata interventie neautorizata asupra instalatiei de alimentare energie electrica sesizati oficial furnizorul de energie electrica
Unde se devereseaza apa menajera de la instalatia nou realizata?
Unde sunt degajate gazrele de la hota ?
Daca este cladire istorica locatarul nu are dreptul sa opereze modificari ale aspectului exterior fara acordul Ministerului Culturii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la gaze la bloc alina_25 alina_25 Se poate debransa un apartament de la reteaua comuna de gaze fara a avea montata centrala de apartament sau contuar de gaz separat? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Necesitate autorizatie constructie ancavasilache ancavasilache Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pentru o renovare apartament cu schimbarea destinatiei spatiului bucatariei in dormitor si al sufrageriei in living ... (vezi toată discuția)
Gazele de la hota vecinului Cristian101 Cristian101 In cazul in care vecinul de la etajul inferior are aragazul montat pe balcon si aerisirea de la hota aragazului este iesita sub geamul de la balconul meu ... (vezi toată discuția)