Hello , everybody! Sunt din Cluj Napoca, si in data de 11 .04 .2017 ora 7 . 45 , in timp ce ma indreptam spre birou, trecand pe langa o scoala de cartier,dintre masinile parcate pe trotuar,mi-a sarit in fata masinii un tanar adolescent,care fugea spre scoala. Am franat urgent,dar totusi l-am atins foarte usor. El a fugit mai departe,eu am coborat din autoturism si fiind prima mea experienta de acest fel,am plecat mai departe,urmand sa sun la politie de la serviciu.Mi-a fost suspendat carnetul auto fara drept de a conduce,am fost anuntat ca s-ar putea deschide dosar penal pentru parasirea locului accidentului,si de 7 luni nu mai stiu nimic despre acest eveniment.Dupa 4 luni de la accident am fost la politia rutiera,de la intrare mi-sa spus sa sun la biroul accidente rutiere. Am sunat, am intrebat care este stadiul dosarului, si mi-sa spus ca este in derulare. Ma puteti ajuta cu sfaturi sau pareri, cum a-s putea sa accelerez definitivarea acestui dosar, avand in vedere ca am carnetul auto suspendat de 7 luni de zile.
E bine să vedeți dacă s-a depus la dosar vreun certificat medico legal. În cazul în care îngrijirile medicale sunt sub 90 zile
Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.