avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despăgubire parte vătămată pe asigurare RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despăgubire parte vătămată pe asigurare RCA

Buna dimineata,
Sotia si copilul au fost implicate intr-un eveniment rutier fiind pasageri intrun autovehicol ce a fost acrosat de un autoturism ce nu a acordat prioritate. Accidentul a fost in august, au fost dusi cu ambulanta la Spitalul Judetean,sau facut investigatii dupa care au fost externati. Medicul de familie a prescris o reteta pt loviturile ,vanataile, ce se vad atat sotiei cat si copilului. De la medicina Legala sa emis un certificat de 5-7 zile medicale pentru sotie ..Pt copil nu sa emis certificat medico-legal pt ca acesta avea 10 luni. Am facut RMN din banii personali,retete,tratament dar pana in acest moment nu am primit nici un document de la politie care sa ateste ca se fac cercetari privind evenimentul rutier! Va rog ,respectuos -un sfat ce ar trebui sa fac!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 15:56, 13 Noiembrie 2017
Bună ziua, faceti o cerere cu privire la stadiul procesului penal, dar fiind atatea zile de ingrijiri medicale, dosarul se va clasa oricum. Trebuie să faceti actiunea pentru despăgubiri la instanţa civilă.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
Avocat Lucia Pascaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire materiala dupa accident rutier AnamariaUT AnamariaUT Buna ziua, Am fost implicata in urma cu 24 ore din momentul postarii mesajului pe forum, intr-un eveniment rutier, in care am jucat rolul de pasager in ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal laviniastefania laviniastefania Am rugamintea sa imi comunicati unde pot contesta un certificat medico-legal eliberat pentru o persoana implicata intr-un accident rutier cu victime. In urma ... (vezi toată discuția)
Oferta despagubire GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am fost victima unui accident rutier in urma caruia am avut de suferit.Am intocmit un doasar pentru despagubiri la firma de asigurari unde soferita ... (vezi toată discuția)