avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

Buna ziua, as dori sa aflu unde sa ma adresez daca anul trecut mi s-a pus poprire pe salariu la locul de munca pana anul acesta in luna iunie pentru o datorie la euro ins, iar acum am primit din nou poprire pe salariu la noul loc de munca. Am fost la vechiul loc de munca si am cerut dovada ca mi s-au oprit banii datorati din salariu si am aflat ca firma dupa cateva luni nu a mai virat banii pe poprire desi mie imi erau opriti. Acum nu stiu unde sa ma adresez pentru ca mi-a venit din nou de plata executorul plus restul de datorie.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:38, 13 Noiembrie 2017
Puteti depune contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta. Dar ar fi bine sa va consultati inainte, sa vedet daca aveti motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita vali70 vali70 Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : - am avut o executare silita cu poprire pe salariu la angajator in anul 2014 S-a oprit din salariu pana in octombrie ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire din salariu nevirata executorului IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, As dori sa primesc raspuns la urmatoarea problema : pentru rezolvrea unor probleme personale , am contractat in anul 2006 un imprumut in valoare ... (vezi toată discuția)