avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord vecini constructie noua, micro-productie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord vecini constructie noua, micro-productie

Doresc sa fac un imobil, care va contine de la inceput un laborator de cofetarie/patiserie, in limita a 250mp (momentan).
Am gasit un teren care are o casa demolabila, lipita la calcan.

Problema este ca vecinii de calcan sunt "rumani" care trebuiesc cumparati pt orice.

Acum ma razboiesc cu ei pt acordul de constructie la calcan, dar intrebarea mea este daca voi avea nevoie de acordul lor pentru autorizarea activitatii de micro-productie?

Am destul loc de parcare pe proprietate, langa terenurile noastre e ditamai fabrica comunista (deci productie mare), iar eu vor face ventilatie profesionala cu evacuare peste nivelul casei.

Terenul are 750mp, dar e incadrat la L1e in PUG (asa e zona)

Alte discuții în legătură

Laborator cofetarie parterul blocului danielie danielie Buna seara As avea niste nelamuriri daca m-ati putea ajuta 1. In blocul in care locuiesc la parter este un laborator de productie cofetarie/patiserie ... (vezi toată discuția)
Laborator cofetarie si om 994/2018 GB2017 GB2017 Am scos certificat de urbanism inainte de achizitie teren, pentru cladire mixta Laborator Cofetarie + locuinta etaj. In PUZ se permite pana in 250mp, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Construire casa horiabg horiabg Buna ziua, Undeva in cartierul 23August voi mosteni impreuna cu o matusa , de la bunici, 2 loturi de 250mp si respectiv 300mp. loturile sunt lipite si ... (vezi toată discuția)