avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... M-am apărat în fața agresiunii, acum am plângere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

M-am apărat în fața agresiunii, acum am plângere de vătămare corporală. Ce pot păți?

Pe 28 aprilie anul curent, am avut o altercatie cu un domn, precum ca i-am blocat calea de acces la un service dezafectat,eu parcand pe domeniul public pentru a livra piese auto unui client. Service-ul respectiv era inchis si nu incurcam pe nimeni,dar dansul a cautat cearta incepand sa imi aduca injurii, apoi a sarit sa ma bata m-am aparat, l-am lovit si eu in incercarea de a ma apara. A intervenit un alt om de 20-23ani sa ne desparta, tinandu-i partea si imbrancindu-ma. Atunci am sunat la politie si s-au linistit, eu am intrerupt apelul vazand ca m-au lasat si am mutat masina, sa nu mai caute iar motiv de cearta. Nu am despus plangere la momentul respectiv si nici nu am fost la medic. Mi-a facut 2 poze un client in care se vede ca sunt vanat pe brate si zgariat si cu tricoul rupt. Saptamana trecuta pe 6 noiembrie,dupa 6 luni, am fost cautat de politie, precum ca el ar fi depus in acea zi plangere si un certificat medico-legal de 4-5zile de ingrijiri medicale si cere 2500lei ca sa retraga plangerea. Eu de curand am sters pozele, in care se vad semnele agresiunii, dar cred ca se pot recupera. Am un desfasurator din acea zi,in care se observa ca am apel,efectuat catre 112. Nu am continuat sa sun, vazand ca sunt lasat in pace, sa nu am probleme la munca, dar am gresit luand decizia de a intrerupe apelul. Mi se sugereaza tot mie sa ma impac. Cum pot proceda??? Tin sa mentionez ca nu am avut nici o data probleme cu legea. Fiind casatorin si cu copil mic,am vrut sa nu am probleme la munca si am facut mai rau,ca nu am lasat apelul sa continue.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Viorelstt , utilizator 16:22, 8 Martie 2019
Am calitate de suspect și mai departe daca nu mă împac este de inculpat din ce mi-a comunicat politistul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)
Suspendare marinamihaela marinamihaela A, cu suspendare 4 ani are o altercatie minora cu B duminca seara,altercatia se petrece in lipsa martorilor,a camerelor de supraveghere etc. REPET, minora,o ... (vezi toată discuția)
Agresiune nicu6121 nicu6121 va rog frumos sa imi spuneti cat costa deschiderea unui proces civil de agresiune? In cat timp de la o agresiune poti sa iti scoti certificat ... (vezi toată discuția)