avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cine stabileste traseul de la o cladire la alta a ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cine stabileste traseul de la o cladire la alta a aleiasi institutii daca angajatul se deplaseaza cu autoturismul propriu, pe propria cheltuiala?

În situația în care angajatul se deplasează de la o clădire la alta a aceleiași instituții cine este în măsură să stabilească traseul dacă angajatului nu i se decontează deplasarea?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:28, 13 Noiembrie 2017
Daca se deplaseaza in interesul serviciului, respectiv de la domiciliu spre cladire si retur, raman valabile cele mentionate la discutia pe care ati deschis-o anterior, aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Daca o face in interes personal, respectiv in afara orelor de program sau a intervalului orar fixat pentru deplasarea de la domiciliu spre serviciu si retur este alegerea angajatului pe unde circula.
Daca circula pe banii lui cu masina proprietate personala/ nu i se deconteaza cheltuielile de transport, traseul si intervalul orar declarat trebui respectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea traseului normal corespunzător art.30 lit.g din legea 319 Cristina Dutkaș Cristina Dutkaș Cine poate stabili traseul normal pentru deplasarea angajatului atunci când acesta se deplasează cu automobilul propriu pentru a ajunge de la o clădire la ... (vezi toată discuția)
Deplasarea la si de la locul de munca Ariul Ariul Buna ziua. O intrebare va rog : Sub ce forma un angajator are dreptul, indiferent de natura acestuia ( Particular sau nu ) sa-ti interzica deplasarea cu ... (vezi toată discuția)
Traseu deplasare la/de la locul de munca Cristina Ve Cristina Ve Buna ziua, Situatie: Un angajat se deplaseaza la/de la locul de munca cu autoturismul propriu; zilnic transporta in autoturismul respectiv inca 4 personae. Ce ... (vezi toată discuția)