conform ultimei intrebari puse de mine pe forum si sfaturilor de merge la primaria popesti leordeni si a supune atentiei celor indreptatiti din primarie astazi am fost acolo si am rezolvat...nimic .Deci au spus ca ei nu au nici un instrument de verificare doar sa fac cerere scrisa pt un audit financiar dar nici acela ei nu pot sa il faca deci ?si pe ei nu ii intereseaza ce se intampla in aceasta asoc de proprietari deoarece ,,noi i-am ales sa ne spalam cu ei pe cap,,si ca nu am ce sa fac decat sa ii dau in judecata,daca nu vor sa imi scada acei bani,
ce as putea sa fac avand in vedere ca nici un avocat cred ca nu ar accepta asemenea speta si sumele care sunt in cauza ar fi prea mici,dar ramane o intrebare ...chiar suntem luati de prosti de unii oamenii si ramane sa ne facem singuri dreptate in felul nostru atunci când va veni timpul
Raspunsul primit contrazice disp art 55 din L nr 230/2007
Pentru clarificarea temeiniciei retinerii sumelor in discutie puteti contracta in nume propriu expertiza financiar contabila prin expert CECCAR,cu care puteti negocia obiectivele,perioada de verificat,inclusiv onorariul
Eu v-am sfatuit sa nu achitati acea suma.
Dupa afisarea listei de plata, intocmiti o contestatie, o inregistrati la asociatie, atasati hotararea instantei. Repatati aceasta operatiune pana se plictiseste presedintele.
Daca situatia se agraveaza dintr-un motiv sau altul, puteti merge in instanta.
Cu cei de la primarie trebuie procedat cam la fel, instanta fiind contenciosul administrativ, nu sa va spalati pe cap cu cei de la asociatie. Acesta nu este un raspuns profesionist, un raspuns de functional ales in slujba obstei pentru care si-au marit salariile incat au debalansat bugetul primariei - si ar fi bine sa le aratati acest lucru, adica sa inteleaga ca si oamenii simpli cunosc cam ce salarii si-au "tras"...
Macar asa de ochii lumii, trebuie sa-l cheme pe administartor, presedinte si cenzor la sediul primariei si sa le bage mintile in cap - dar ei nu fac asta deoarece pierd alegatorii (am patit-o si eu la un moment dat, adica vreau sa spun ca acest prost obicei se practica cam peste tot).
Trebuie insistat, nu achitati ceva ce nu ati "consumat". Ei se pare ca au achitat ceva banutzi avocatului - plata inainte, insa , cred ca nu au atasat chitanta la dosar si pe buna dreptate, instanta i-a trimis la plimbare, respingandule acest capat de cerere.
Succes!