avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala in REM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala in REM

Am facut o "Plangere Penala in REM. Sunt chemata la politie probabil pt declaratii. Cum ma pot pregati pt declaratie in plangere penala? Eventual unde gasesc un model in acest sens? Va multumesc anticipat!
Nu inteleg ce model vreti sa gasiti, mergeti si dati declaratie in ceea ce priveste plangerea dvs penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ContSters193628 ContSters193628 buna ziua am primit astazi o citatie in calitate de martor legat de disparitia unei persoane. tin sa precizez ca persoana disparuta a fost gasita inecata. ... (vezi toată discuția)
Se poate retrage plangerea sau reclamatia penala? alina240 alina240 Nu stiu daca m-am exprimat bine in titlu dar am sa va relatez situatia: In urma cu ceva timp in calitate de persoana fizica am incheiat contract cu o firma in ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt Frezzy Frezzy Buna ziua, Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)