avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Din nou cu dauna de la Carpatica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Din nou cu dauna de la Carpatica

Carpatica in continuare este nepasatoare.M-am decis sa fac o reclamatie la OPC si la Politia Economica.In accident au fost trei masini,vinovatul si 2 pagubiti,la unul din pagubiti i s-a acceptat plata despagubirii iar mie nu.

RUSINE!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 14:39, 9 Octombrie 2009
Asigurati-va ca ati completat documentatia in vederea stabilirii despagubirii, inclusiv cererea de despagubire.
In cazul in care aveti in continuare probleme, puteti face o sesizare si la Comisia de supraveghere a Asigurarilor, relatand succint ce s-a intamplat si, eventual, sa depuneti si o serie de acte, in xerocopie.
Daca nici in urma acestor demersuri nu este solutionata favorabil cererea de despagubire, aveti calea judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier laurentiu123 laurentiu123 Buna ziua, in urma cu o luna am avut ghinionul sa am un accident rutier: intr-un sens giratoriu nu mi s-a acordat prioritate. La insistentele partii vinovate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu citarea in proces rca vio030 vio030 Buna ziua! In luna mai a anului2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care eu am fost vinovatul. Mai exact am lovit in spate la o trecere pietonala ... (vezi toată discuția)
Accident auto danielaiulianamariana danielaiulianamariana Cum pot sa obtin banii pentru repararea unei masini lovita de un domn asigurat la o alta firma dacat sunt eu? Din cele 90 zile legale pentru ancheta facuta de ... (vezi toată discuția)