avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atacare proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atacare proces verbal de contraventie

Buna ziua , mi.a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea vitezei in localitate.
Am depus contestatie iar avocatul meu mi.a spus ca va ataca faptul că la punctul d) a fost formulat " propun suspendarea dreptului de a conduce 90 zile conform..." deşi permisul mi-a fost retinut el pe loc , poate fi un motiv de nulitate ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:28, 14 Noiembrie 2017
Retinerea permisului (pe loc) e una, suspendarea e pedeapsa complementara si, probabil, se incadreaza la 90 de zile. Care arfi motivul de nulitate si vatamarea suferita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar icristi icristi Astazi 15.11.2009 am fost inregistrat de un aparat radar pe DN2, in afara localitatii Cotorca cu viteza de 136 km/h. Echipajul Radar se afla in mers, venind pe ... (vezi toată discuția)
Radar in zona 50 dar defapt 70 ku990 ku990 Mi s.a intocmit proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei cu +66km/h mai exact 116km/h in zona de 50km/h. Asta scrie in pv . Realitatea face ca ... (vezi toată discuția)
Anularea procesului verbal de contraventie pentru ca lipseste adresa completa GabiStefanAB GabiStefanAB Buna ziua, vreau si eu parerea voastra, cei care vor sa faca morala sau chestii de genu sa se abtina. Noaptea trecuta am fost depistat in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)