avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vânzare-cumpărare cu clauză de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere: ce se poate face dacă unul dintre beneficiari a decedat?

buna ziua
Pe scurt,parintii au facut ,fara sa-i intrebe pe ceilalti copii,contract de vanzare cu clauza de intretinere,Tata a murit,ramanand mama,care,batrana si bolnava fiind este total neajutorata,avand o pensie buna,isi cumpara singura absolut tot,inclusiv medicamentele,le da bani in casa,e dusa la medic de o nepoata de cate ori are nevoie.Cei carora le-a facut contractul nu-i acorda nici o atentie,ii dau sa manance si atat(din ce-si cumpara).Ar vrea sa anuleze contractul,preferand un azil.
Ce se poate face?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:14, 14 Noiembrie 2017
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anularea va fi facuta doar pt cota sa parte si doar printr o actiune in instanta promovata de mama si in cadrul careia sa probeze nerespectarea obligatiei contractuale de intretinere asa cum este ea mentionata in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o casă cu clauză de întreținere și uzufruct viager pentru două persoane. cum pot să rămân doar cu una în întreținere? krysti krysti Acum 2 ani am cumparat o casa veche la tara de la o matusa. Am facut intelegerea sa o luam si pe mama sa in intretinere cu contract vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Șanse proces contract clauza intretinere didiana2013 didiana2013 Buna ziua, De vreo doi ani ingrijesc o vecina batrana.La inceput mi-a fost mila de ea apoi nu mai scăpam de ea.De cam un an ii plătim noi si ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)