avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea liniștii publice pe timp de noapte cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea liniștii publice pe timp de noapte cu lucrări de construcții

Buna seara!
langa locuinta mea se construieste un bloc de locuinte si se toarna noaptea betoane,desi au ziua la dispozitie...problema este ca,desi conform legii este interzis a se tulbura linistea publica intre orele 22-08,Politia locala sustine ca nu-i poate opri sa faca zgomot si ca doar ii pot amenda pentru asta.Asa este?
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
aez, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:01, 15 Noiembrie 2017
Este situatie la limita legi
Ziua traficul este supraaglomerat, fata de noaptea cand traficul este mai scazut iar basculantele nu incurca fluenta participantilor la traficului
Politia locala poate sa amendeze firma, insa, in fiecare noapte pentru disconfortul creat locatarilor din zona. O fac ? Daca nu o fac, sesizati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program liniste/renovare CdnM CdnM Buna seara. Vrem sa renovam apartamentul nou cumparat. Exista legea 61/1991 care spune ca orele de liniste sunt 22-08 si 13-14. Apoi mai este Legea ... (vezi toată discuția)
Nivelul de decibeli maxim admis synchrronn synchrronn va salut, .. care ar fi nivelul limita decibeli..si ora admisa de lege in care o orchestra poate activa ..vara pe terase descoperite..pe timpul sezonului ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege 61/1991 - tulburarea linistii ContSters337266 ContSters337266 Buna ziua, In imediata apropiere a blocului unde locuiesc, un club/discoteca tulbura linistea locatarilor cate 2-3 nopti pe saptamana cu ... (vezi toată discuția)