avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se obține suplinirea acordului de ieșire din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se obține suplinirea acordului de ieșire din țară cu minorul?

Vreau sa plec cu fica mea in vacanta de iarna si tatal se opune pe motiv ca este si programul lui de relatii personale
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 17 Noiembrie 2017
Problema e ca programul de relatii personale a tatalui este de 1 saptamana iarna adica intre 16 dec si 8 ianuarie, iar tatal considera ca vacanta de iarna este cea din 3-11 februarie cand vrea el sa plece cu fata in Poiana Brasov, problema este ca am luat bilete cu inca 2 familii in Austria si tatal se opune plecarii. Vreau sa cer suplinire acord in instanta, exista vre-o sansa sa-mi fie respinsa, mai ales ca am oferit o saptamana la schimb in decembrie deci in avans dar tatal refuza?
.
Nu mai aveţi timp fizic să obţineţi suplinirea semnăturii.Chiar dacă la fond aţi obţine sentinţă favorabilă, tatăl are drept de recurs care se va judeca după vacanţa judecătorească.
Am facut ordonanta, am primit termen maine si stiu ca se judeca si la Tribunal apelul repede daca motivarea vine repede in 2 zile conform legii.Vroiam sa stiu daca am sanse fiindca se suprapune pe programul lui si m-a anuntat ca se opune.
Are sanse sa castige, de fapt mai multe sanse are el sa castige.
Chiar daca castigati aceasta ordonanta tatal poate face apel iar asta dureaza.
Daca nu reusiti sa va intelegeti cu el, parerea mea este ca e imposibil sa plecati.
Pe viitor pentru a evita asemenea probleme va sfatuiesc sa discutati din timp cu tatal asupra plecarilor si a programului, sa stabiliti clar niste date.

Ce scrie exact in dispozitivul hotararii? Simplu "vacanta de iarna" si atat?

Alte discuții în legătură

Bună ziua. este în regula ca pentru o ordonanta presedintiala ... Alexandra 32 Alexandra 32 Bună ziua. Este în regula ca pentru o ordonanta presedintiala suplinire acord parental, pentru o călătorie în vacanta de iarna cu minorul în ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa divort Desperados Desperados Buna ziua.In urma deciziei de divort...Am dat un copie-paste mai jos ,am niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.Cat timp copilul e la el il.poate duce in ... (vezi toată discuția)
Buna seara. cu cat timp inainte de a pleca in vacanta in afara ... AndreeaMarinAnghel AndreeaMarinAnghel Buna seara. Cu cat timp inainte de a pleca in vacanta in afara tarii cu fetita, pot introduce ordonanta prezidentiala suplinire acord tata, pentru a fi sigura ... (vezi toată discuția)