avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce mi s-a calculat greșit pensia de urmaș in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce mi s-a calculat greșit pensia de urmaș in anul 2000?

Raspundet-mi la întrebarea. " De ce mi sa calculat greșit pensia de urmaș ?Modificari
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:16, 15 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sincer la modul cum ati pus intrebarea nu stiu daca e cineva obligat sa va raspunda :))))))))
De unde sa deducem(stim) noi ca vi s-a calculat gresit pensia de urmas in anul 2000 ?
Acest lucru trebuia sa-l lamuriti atunci(la acel moment)cu casa locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in urma unei hotarari judecatoresti privind indicele ... eugarizan eugarizan Buna ziua In urma unei Hotarari judecatoresti privind Indicele de corectie , Casa de Pensii odata cu emiterea deciziei este obligata sau nu sa emita si ... (vezi toată discuția)
Ma pun sa returnez pensia de urmas din decembrie 2008 pana in septembrie 2009 deoare gabif gabif Buna ziua . Am implinit 26 de ani in noembrie 2008 . In octombrie cand am dus adeverinta de la facultate ca sunt student la zi pt pensia de urmas la casa de ... (vezi toată discuția)
Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)