avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituirea unor imobile preluate abuziv in perioada ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituirea unor imobile preluate abuziv in perioada 1945-1989

Am o mare rugaminte......Daca puteti sa ma ajutati cu procedurade restituire a unor imobile preluate abuziv in perioada 1945-1989.
Am gasit numerose legi referitoare la restituirea imobilelor, dar nu am cum sa le citesc pe toate.
Am inteles ca a fost un termen, pana cand se poate cere restituirea imobilelor:
-Care este articolul care scrie despre acest termen
-Daca mai este o cale de restituire.
-Procedura de restituire
Sau legile unde pot sa ma uit exact despre ce este vorba.
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 22:57, 9 Octombrie 2009
Legea nr 10/2001,republicata
Daca nu ma insel, termenul a fost 30 septembrie 2001, dar poate mai primiti si alte raspunsuri.
...a fost prelungit pana prin 2002!
Oricum.. de atunci a trecut o vesnicie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 f_karoly f_karoly Care este forma actuala in vigoare a legii 10/2001 ? legea a fost contestata la curtea constitutionala de catre presedintele romaniei nu demult, si de acea ma ... (vezi toată discuția)
Legea 1 2009 quite_boyy quite_boyy As avea si u o intrebare legata de noua legea acaselor nationalizate:am un contract de vanzare-cumparare anulat in instanta ca am cumparat apartamentul cu rea ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)