Buna ziua, imi poate raspunde cineva, va rog, daca este legal sa acorzi dreptul de executare silita in baza unei hotarari care nu este definitiva si irevocabila si impotriva careia sa depus si apel?? Cu atat mai mult cu cat , la procesul pe fond,am depus acte ca sa pot demonstra ca am platit restanta dar nimeni nu a luat acest lucru in consideratie si in continuare imi cer suma respectiva, plus penalitatile!
Judecatorul nu face calcule. A admis cererea creditorului asa cum a fost formulata. In faza de executare silita ( daca e cazul) sau conformare volutara, veti dovedi executorului sau direct creditorului ca aveti de plata numai penalizarile si prezentati documentele.
Cine intreaba aici? Utilizatorul?? Hotarirea primei instante e executorie. A pus intrebarea daca o hotarire este nedefinitiva si e revocabila poate fi executorie. Ce legatura are cu apelul, executarea? Daca va fi anulata hotarirea primei instante, atunci va avea loc repunerea partilor in situatia anterioara.
asteptati sa se judece apelul, ar trebui sa fie admis daca ati prezentat probele ca ati platit. Probabil ca executorul nu va incepe executarea propriu zisa pana nu apare sentinta din apel pe site. Cum a motivat judecatorul sentinta de la fond?
Am tras concluzia ca Hotararea de Fond este executorie. In concluzie, s-a procedat corect cu executarea silita din punct de vedere al titlului. Faptul ca ati depus apel e foarte bine. Si contestatie la executare.
Executare silita
peraspera
Buna ziua,
Am ajuns si aici...dupa un \"proces sfarsit printr-o executie publica \"la TB, executorul spune ca in termen de 1(una )zile sa depun suma de...care ... (vezi toată discuția)