avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Am castigat concursul ptr. ocuparea postului de conducere, mentionez ca acum este postul ocupat temporar , (mentionez ca persoana care ocupa temporar postul este in concediu medical 10 zile ) cum procedez in cazul acesta,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:01, 16 Noiembrie 2017
dar intrebati la Resurse Umane la firma unde ati luat concursul ; simpla curiozitate....persoana care ocupa temporar postul era bolnava cand ati dat examenul sau a participat si a picat sau nu a participat ?
nu a participat la concurs.

dar intrebati la Resurse Umane la firma unde ati luat concursul ; simpla curiozitate....persoana care ocupa temporar postul era bolnava cand ati dat examenul sau a participat si a picat sau nu a participat ?

In acest caz, decizia de numire temporara isi inceteaza efectele la numirea dvs in functie , chiar daca persoana care o ocupa temporar este in medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public, drepturi si obligatii aurelia silion aurelia silion Buna ziua, am o problema legata de urmatorul lucru: lucrez la o primarie de 2 ani si am fost angajata ca personal contractual. In luna octombrie 2014 am ramas ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, o persoana a fost numita temporar pe o functie de conducere pana la scoaterea postului la concurs( institutie publica), acum se organizeaza concurs, ... (vezi toată discuția)
Ocuparea temporara a unei functii de conducere Victor82 Victor82 Cum interpretati asta? Art. 25 din legea 284/2010 (1)Exercitarea cu caracter temporar a unei funcţii de conducere se realizează prin numirea temporară a ... (vezi toată discuția)