avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Va rog, o persoana a fost numita temporar pe o functie de conducere pana la scoaterea postului la concurs( institutie publica), acum se organizeaza concurs, ptr. functia mentionata mai sus, cand ii inceteaza numirea temporara pe post, in cazul in care se ocupa postul prin concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 4 Noiembrie 2017
La data angajării persoanei admisă la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Interimat loara123 loara123 Sunt intr-o situatie cel putin ciudata. Am aflat abia acum ca eu sunt pe functie de conducere interimara de 8 ani de zile desi acum 7 ani am primit o ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in sectorul bugetar Dorina Tarcea Dorina Tarcea Conf L330/2009 art 28, exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere se poate face prin numire, daca sunt indeplinite conditiile de ocupare ... (vezi toată discuția)