avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Registrul special al obstilor .
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Registrul special al obstilor .

REGISTRUL SPECIAL AL OBSTILOR este un registru cu totul aparte de Registrul asociatii si fundatii.In registrul special al obstilor sunt inscrise obstile infiintate in bazalegii 1/2000 iar in registrul asociatii si fundatii sunt inscrise asociatii de propietari,fundatii ,ong,etc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:29, 3 Decembrie 2017
Da. Pai si care este intebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul din registrul de evidenta al asociatiilor si fundatiilor livs1970 livs1970 Am o intrebare legata de obtinerea extrasului din Registrul asociatiilor si fundatiilor Banca la care am solicitat deschiderea de cont pentru o asociatie ... (vezi toată discuția)
”transformare” asociatie cu scop nepatrimonial in scop patrimonial anamaria13 anamaria13 Din eroare, o obste care are in devalmasie o pasune (art. 28 din L 1 /2000) are o sentinta de infiintare cf. OG 26 din 2000, ca si cum ar fi un ONG, desi in ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2000 sau og 26/2000 Marian Mitica Marian Mitica Obstile au fost infiintate in baza legii 1/2000.Obstile figureaza inscrise in Registrul special al obstilor .De ce in aceste conditii toate instantele de ... (vezi toată discuția)